The 5-Second Trick For istanbul petek tamiri

Wiki Article

15 yıllık yetkili servis prosedürleri ile çalışmaktayız Television tamir montaj ve yedek parça servisiyiz

Sizlere hizmet vermek için daima hazırız. Son teknoloji ekipmanlarımız ve uzman personelimiz sayesinde arızalarınızı kısa sürede gideriyoruz.

Doğru yapıştırıcı ile delik kalorifer peteğini tamir etmenin hiç de zor olmadığını göreceksiniz.

Kombiciler, gerekli ekipmanlar ile dimension hizmet verirler. Doğalgaz yanıcı ve patlayıcı bir gaz olması sebebi ile koruyucu maske ile çalışılması gerekmektedir, bu sayede ortaya çıkabilecek iş kazaları da engellenmiş olacaktır.

Peteklerde ısının tüm eve aynı oranla yayılmaması, özellikle peteklerin alt tarafında oluşan tortular nedeni ile alt kısımların ve bazı radyatörlerin Helloçbir şekilde ısınmaması şeklinde problemler yaşanmıştır.

Yoğuşmalı kombilerin isminde yer alan yoğuşma, gaz halinde bulunan bir maddenin çevresine ısı vererek sıvı hale geçme işleminden gelmektedir. 

Bunun yanında sadece kombi bakımı yaptırmak ama petek ve kombi tesisatını temizletmemek doğru değildir. Periyodik bakımların haricinde...

Merhabalar kendi özel ekibimizle geliyoruz kırmadan dökmeden robotic makinamız da tıkalınız ve su arızanızı cozuyoruz

Yukarıda anlattığımız gibi; kalorifer petek deliği kapatma için en uygun yapıştırıcı; epoksi macundur.

Pimaş tikanikliği hidrefor bakim tamiri dalgiç tamir bakim montaj su tesisati elektrik bobinaj hertürlü hizmetimiz vardir

Peteğin delik olan yerini kuruttuktan sonra Sunlight resolve sarı ve mavi olaral iki renkte oyun hamuru şeklindedir. İki renkten ufak parçalar koparıp birbirine karıştırıp delik noktaya içine doğru yedirerek yaparsanız oradaki sıkıntıdan kurtulabilirsiniz. SAYGILARIMIZLA

You happen to be utilizing a browser that isn't supported by Fb, so we have redirected you to a simpler Edition to give you the greatest working experience.

When settled in Istanbul the organization selected the title Petek, which interprets as ‘honeycomb’, symbolizing the craft in the really hard Operating honeybee. Akin to some beehive, the Petek household operates just about every Component of the organization from under one roof.

Birde kalorifer petek borusu delindi ile kalorifer peteği su kaçırıyor aynı sorun değildir. Boru delindi ise tamiri %one hundred yapılır. Ancak kalorifer petek deliği için aynı şeyi söyleyemeyiz. Delik kalorifer peteğini tamir etmek, delik radyatör nasıl tamir petek tamiri edilir başlıkları fazlaca sorulmaktadır.

Report this wiki page